Pengenalan Percubaan Lotto – Bahagian Kedua

Pengetahuan tentang lotto boleh diperolehi melalui mimpi. Saya tidak merujuk kepada mimpi buruk dan bukan mimpi siang hari. Saya merujuk kepada mimpi malam biasa yang kita semua alami. Memang setiap malam semua orang bermimpi. Kemudian anda boleh mendapat keuntungan daripada hadiah ini. Anda akan menggunakan impian anda sebagai alat untuk mewujudkan keinginan anda. Fikirkan impian sebagai bahasa baru kejayaan. Mereka telah diuji ratusan kali sebelum saya menulis artikel ini. Mimpi ini boleh menjadi berguna secara kreatif apabila anda meletakkan fikiran anda kepada subjek ini. Gunakannya secara konsisten dan anda yakin anda akan mendapat apa yang anda inginkan hampir sepanjang masa http://178.128.105.64/ .

Bagaimana untuk menyediakannya?

Banyakkan tidur. Sekurang-kurangnya tujuh jam. Sebelum anda tidur, bawa bersama anda buku nota dan pen. Letakkannya di sebelah anda, dalam kedudukan sedemikian supaya mudah menghubunginya. Untuk mendapatkan maklumat tentang lotto melalui mimpi anda, anda perlu memasukkan dalam keadaan alfa fikiran sebelum anda tertidur. Memang benar bahawa secara semula jadi anda melalui keadaan fikiran ini sebelum anda tidur, tetapi ia hanya untuk beberapa saat. Dalam kes anda, anda harus mengurangkan gelombang otak anda dengan sengaja, selama kira-kira 15 minit.

Aktif dalam keadaan alfa minda.

Dalam keadaan minda ini, anda mengaktifkan minda bawah sedar dan gerak hati anda. Jika anda boleh kekal dalam tahap alfa kira-kira 15 minit, anda akan dapat menerima maklumat daripada minda separa sedar anda dan/atau anda boleh memprogram semula minda anda untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Fikirkan tentang lotto secara umum. Fikirkan tentang nombor lotto yang anda ingin lukis, atau minta maklumat daripada minda bawah sedar anda. Fikirkan secara mendalam tentang topik ini dan minta daripada minda bawah sedar anda untuk membantu anda. Percaya pada apa yang anda lakukan. Percayalah bahawa mimpi boleh memberikan pandangan. Jika anda ingin berada dalam keadaan emosi yang sengit apabila anda membuat tugasan kreatif ini, katakan pada diri anda penegasan positif seperti ini: “Saya berprogram untuk memenangi loteri”.

Ingat impian anda.

Untuk mendapat manfaat daripada maklumat yang dibawa oleh impian anda, anda harus belajar mengingati sekurang-kurangnya satu mimpi pada malam hari. Ia memerlukan usaha sedar. Untuk matlamat khusus anda, anda perlu mengingati mimpi terakhir sebelum bangun pada waktu pagi. Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah memberi tumpuan kepada impian anda sebelum anda melaksanakan sebarang aktiviti lain dan juga sebelum anda membuka mata anda. Cuba untuk tidak bergerak dari kedudukan di mana anda bangun. Tulis perkara pertama yang anda ingat dari mimpi anda atau apa sahaja yang terlintas di fikiran anda. Tulis dengan cepat perasaan anda tentang impian anda. Perhatikan dengan cepat apa yang anda ingat, walaupun ia hanya sebahagian kecil. Tambah perasaan anda, dialog atau beberapa perkataan jika ada. Pertimbangkan bahawa ini adalah jawapannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *