Musim Poker Profesional 2007

profesional

Siapa sangka 10 tahun yang lalu bahawa permainan yang mudah dipelajari akan menjadi sukan meja terbesar dan paling popular di dunia?

Sejak dimulakan, dunia pro poker merupakan sukan yang paling cepat berkembang dan Mega888 paling banyak dimainkan di dunia. Kejohanan dibantu secara berkala dengan hadiah utama berjuta-juta dolar, dan tidak berhenti di situ. Pro Poker telah menghasilkan produk permainannya sendiri, permainan video, dan mungkin yang paling penting – ia adalah rancangan televisyen sendiri yang membawa penonton ke meja sebenar untuk mendapatkan gambaran sebenar mengenai aksi kejohanan sebenar.

Sekarang 2007 telah berjalan, pemain lebih banyak bersiap untuk mengasah permainan mereka dan mendapat hadiah wang tahun ini di World Poker Tour dan Professional Poker Tour. Mana-mana profesional akan mengatakan bahawa untuk menjadi pemain yang mahir di peringkat profesional, memerlukan latihan berjam-jam. Sekiranya seseorang ingin menjadi tuan sejati, mereka mesti hidup dan bernafas poker untuk mendapatkan gaya berfikir dan bermain yang kompetitif. Poker dalam talian sejak itu meletup dengan klien permainan yang membolehkan pemain menggunakan wang sebenar atau palsu untuk memberi peluang latihan tanpa had kepada diri mereka sendiri, tetapi banyak pemain bersetuju bahawa permainan meja nyata sama sekali berbeza dengan dunia poker dalam talian.

Cara yang baik untuk melepaskan diri dari kebiasaan bersembunyi di sebalik skrin komputer adalah dengan keluar dari sana dan bermain poker sebenar bermain di meja nyata dengan orang yang sebenar. INI SEGERA untuk mendapatkan pengalaman permainan sebenar. Percayalah, saya telah menyaksikan banyak “hiu poker dalam talian” yang terhempas dan terbakar ketika mereka menghentam meja sebenar. Agak lucu melihat ego mereka merosot. Kaedah TERBAIK untuk mendapatkan latihan yang anda perlukan tanpa mengeluarkan banyak wang yang diperoleh dengan susah payah di kasino adalah meluangkan masa untuk mencari kedai bekalan poker yang boleh dipercayai dan melabur dalam sekumpulan cip poker profesional bersama dengan beberapa peluang dan tujuan lain gunakan di meja sebenar seperti butang peniaga atau bahkan meja poker bersaiz penuh jika anda mempunyai wang yang tersisa. mereka sebenarnya jauh lebih rendah daripada yang anda sangka untuk yang baik. Lipatnya bagus dan senang disimpan di garaj atau almari. Satu-satunya tempat di internet yang saya gunakan untuk mendapatkan bekalan poker saya ialah Poker-Proshop.comĀ  Semuanya lebih murah daripada harga runcit dan sangat mudah untuk menghubungi bahagian sokongan mereka jika anda mempunyai soalan. Mereka juga mempunyai beberapa set DVD poker instruksional dan DVD WPT juga. Seorang rakan saya mengambil salah satu set kotak musim. Kami sudah mengetahui hasilnya, tetapi rapi untuk menghidupkan kembali peristiwa utama dalam DVD. kami juga mendapat beberapa set DVD poker instruksional dan DVD WPT juga. Seorang rakan saya mengambil salah satu set kotak musim. Kami sudah mengetahui hasilnya, tetapi rapi untuk menghidupkan kembali peristiwa utama dalam DVD. kami juga mendapat beberapa set DVD poker instruksional dan DVD WPT juga. Seorang rakan saya mengambil salah satu set kotak musim. Kami sudah mengetahui hasilnya, tetapi rapi untuk menghidupkan kembali peristiwa utama dalam DVD.

Memang, bekalan poker yang tidak profesional tidak akan menjadikan anda profesional, tetapi ia pasti akan mempersiapkan anda untuk dunia poker yang sebenarnya apabila akhirnya tiba masanya untuk mencapai jadual wang. Amalan dalam talian memang bagus, tetapi sama sekali tidak dibandingkan dengan perjanjian sebenar. Pastikan anda keluar dari Musim Jelajah Poker Dunia 2007. Acara bermula tahun ini seawal 21 April untuk Kejuaraan Dunia WPT. Dengan lebih banyak nama di luar sana, pasti menjadi tahun yang menarik dalam dunia poker profesional!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *